top of page
Schilder Heist-op-den-Berg R-Renovations

HET VERHAAL VAN
R-RENOVATIONS

De vierde generatie schilderwerken

Als klein jongetje brachten mijn grootvader en mijn vader mij mee naar de werven van ons familiebedrijf. Op mijn 18e nam ik de verfborstel van mijn vader uit handen en werkte ik jarenlang aan de zijde van een specialist. De experten van Schilderwerken Mertens in Heist-op-den-Berg leerde mij alle kneepjes van het vak en leidden mij op tot de specialist die ik vandaag de dag ben.

Over Ons: About
Schermafbeelding 2022-06-30 om 14.41.49.png

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

Vakmanschap en hoogstaande kwaliteit zit ons DNA. Reeds vier generaties lang leveren wij stijlvolle projecten af door middel van een persoonlijke samenwerking.


Wij hebben een perfect oog voor detail en gaan steeds veilig en verantwoord in uw woning, winkel, horecazaak of kantoorgebouw aan het werk.

PERSOONLIJKE AANPAK

Bij R-Renovations pakken wij elk project persoonlijk aan. Wij hebben oor voor uw wensen en oog voor behoeften. Ons doel is om samen met u een geweldig resultaat te bereiken, dat voldoet aan uw verwachtingen.


Dankzij onze betrokkenheid staat u er niet alleen voor. Wij staan aan uw zijde bij de zoektocht naar uw droominterieur, bespreken de voor- en nadelen van verschillende verftechnieken en materialen.


U kunt rekenen op persoonlijk advies en we houden u bovendien steeds op de hoogte van iedere stap in het project.

interieur.jpeg
Over Ons: Diensten
frank-sobolewski-RZc39x_CVjw-unsplash.jpg

TALRIJK ASSORTIMENT

AAN MATERIALEN EN TECHNIEKEN

Omwille van onze jarenlange ervaring zijn wij in staat zijn om zowel kleine als grote schilderwerken tot een goed einde te brengen. Onze deskundigheid vertaalt zich in de vele unieke verftechnieken die wij kunnen toepassen.

Over Ons: Diensten

Behangwerken
Binnenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Decoratieve technieken
Raamdecoratie
Vloerbekleding (Vinyl, Pvc-vloeren, linoleum, laminaatvloeren, parket, vasttapijt, tapijttegels en tapijten)

Aqua Sensa
Beitsen
Kaleien
Kalken 
Maroc
Patineren
Stuktechnieken

Kleuradvies
Totaalconcept

Over Ons: Werk

Wilt u uw volledige woning laten schilderen? Of slechts een kamer, buitengevel of traphal? Wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op en reken op een vakkundig resultaat van uw schilderwerken.

Over Ons: Quote
bottom of page