top of page

SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN

Al uw schilderwerken van A tot Z

R-Renovations nam de verfborstel uit handen van Schilderwerken Mertens en creëert vandaag de dag met een rugzak vol ervaring uw droominterieur. Voor ons gedreven team is dan ook niets te veel gevraagd. Of het nu gaat om schilderwerken, behangwerken, Gyprocwerken, decoratieve technieken, raamdecoratie of vloerbekleding: noem het maar op en wij doen het voor u. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een uitstekend en kwaliteitsvol resultaat.

BINNENSCHILDERWERK, BUITENSCHILDERWERK, DECORATIEWERK

Onze schilderwerken beperken zich niet tot het schilderen van uw binnenmuren. Bij ons kunt u ook terecht voor uw plafonds, sierlijsten, trappen, ramen, deuren, dakgoten, buitengevel en nog zoveel meer. Wij zorgen zelfs voor unieke wandbekleding.

27628656_1843038732436146_1239826119194399480_o.jpeg
interieur donker.jpeg

MAATWERK

Op basis van een persoonlijke aanpak, komen wij tot een eindresultaat dat voldoet aan uw behoeften. Wij houden de volledige opvolging van uw project in onze handen en houden u op de hoogte bij iedere vooruitgang.


Door de sterke relaties in ons netwerk, kunnen wij u verder helpen met alle werkzaamheden die bij een nieuwbouw of renovatie komen kijken. Hebt u nood aan een specialist voor uw loodgieterij, schrijnwerkerij of elektriciteit? Wij brengen u in contact met vakmannen waar wij al jaren mee samenwerken.

DUURZAME MATERIALEN

Onze specialisten werken met kwaliteitsvolle materialen voor een wondermooi resultaat waar u jarenlang van kunt genieten. In diverse opleidingen deden we expertise op over unieke verftechnieken, waaronder Maroc structuurverf, kalkverf en Aqua Sensa voor uw badkamer, net als over behangwerken en vloerbekleding.


We geven uw woning een frisse uitstraling door te behangen, patineren, beitsen of kalken. Met de gepaste materialen, technieken en kleuren creëren wij uw droomwoning.

_PHT8046_edited.jpg
Schilderwerken: Projects

ONZE REALISATIES

Schilderwerken: Tekst
Schilderwerken: Werk

Uw woning of nieuwbouw omtoveren in het interieur van uw dromen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schilderwerken: Quote
bottom of page