top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRob Ver Elst

5 geweldige ideeën om uw huis binnen te schilderen voor de feestdagen

Bijgewerkt op: 8 nov. 2022

We kennen het allemaal wel, die laatste sprint tot aan de feestdagen. De laatste loodjes in je drukke agenda tot goed einde brengen, naar de winkels rennen voor allerlei kerstinkopen en eens het zover is, denkt u: ‘o nee, is mijn woonkamer wel gezellig genoeg om mensen uit te nodigen en sfeervolle feestdagen te beleven’.


Wel, u bent er dit jaar gelukkig nog snel genoeg bij om uw woonkamer een tikkeltje te veranderen of een volledige make-over te geven. We doen u 5 originele ideeën cadeau om meer sfeer en gezelligheid in uw woonkamer te creëren.
5 originele ideeën voor binnenschilderwerken


Binnenkort komt er weer een kerstboom in uw living (geloof me, het zal er sneller zijn dan u denkt!), maar die verbergt helaas uw versleten behangpapier of de afgebladderde verf aan uw muren niet.


Hier vind je 5 tips om uw woonkamer helemaal feestdagen-proof te maken:


Tip 1 - Probeer een nieuw behangpapier uit


Behangpapier bestaat in alle geuren en kleuren. Misschien houdt u wel van behangpapier in een effen kleur met een subtiele textuur in of mogelijk probeert u graag een unieke tekening uit.


Een bijzonder behangpapier, geeft uw woonkamer al snel een heel andere look en feel.Tip 2 - Minimalistische binnenschilderwerken met een groots resultaat


Is het al een tijdje geleden dat uw woonkamer geschilderd werd? Dan is de kans groot dat uw muren hier en daar nood aan een retouche hebben. Een muur herschilderen is snel gebeurd en het zorgt ervoor dat uw woonkamer op-en-top in orde is om bezoek te ontvangen.


Tip 3 - Een nieuw kleurtje voor een verbazingwekkend effect


Door uw muren in een ander kleurtje te steken, maakt u niet alleen uzelf blij, maar ook uw bezoek zal versteld staan. Zelfs één muur herschilderen, volstaat al om uw living om te toveren in een nieuwe, gezellige woonkamer.

Tip 4 - Zorg voor de juiste interieuraccessoires


Met Kerstmis en oudejaarsavond voor de deur, vernieuwt u misschien graag nog snel even uw interieur. Daarvoor hoeft u niet per se grootse veranderingen te doen. Enkele nieuwe interieuraccessoires kleden uw woonkamer al snel anders aan.

Met een aantal interieuraccessoires kan u snel een andere stijl en sfeer in uw woonkamer creëren.

Weet u niet goed welke accessoires in uw interieur passen? Vraag dan advies aan een expert.


Tip 5 - Ga voor een volledige make-over en verras uw bezoek


Bent u beu gekeken op uw living? Ga dan voor een volledige make-over. Waarom niet? Uitstel is afstel en de kerstperiode is de perfecte reden om er eens werk van te maken. Geef uw muren een nieuwe kleur, kies een modern behangpapier voor die ene muur waar je echt genoeg van hebt, vervang een aantal oude interieuraccessoires met moderne accessoires en klaar.


U zult uzelf dankbaar zijn als u op Kerstmis en oudejaarsavond in een volledig nieuwe woonkamer zit te feesten. De feestdagen worden eens zo leuk!
Gun uw woning een kerstcadeau, u bent er nog op tijd bij


Wees er dit jaar op tijd bij en maak uw woonkamer klaar om er sfeervolle feestdagen in te beleven met familie, vrienden of collega’s. Zie het als een kerstcadeau voor uw woning én voor uzelf.


Schakelt u daarvoor een professionele schilder in, dan hoeft u zich om niets zorgen te maken. Alles wordt voor u gedaan, denk maar aan het voorbereidend werk, de schilder- of behangwerken én het belangrijkste van al: de opkuis achteraf. Uw woonkamer krijgt dus een make-over voordat u het weet en zonder dat u er zelf tijd moet insteken.


 

Voor het uitvoeren van binnenschilderwerken, groot of klein, kan u een beroep doen op R-Renovations.


Contacteer ons vandaag nog en wij toveren uw woonkamer graag om tot een unieke locatie om de feestdagen door te brengen.18 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page